Schema orientativa pentru intretinerea culturilor dupa tehnicile corespunzatoare din Agricultura Ecologica

Tehnologia Geolife: Combaterea in mod ecologic a daunatorilor si a bolilor din culturile agricole

Schema orientativa pentru intretinerea culturilor (pomi, vita de vie, legume, flori, arbusti, culturi semincere etc.) dupa tehnicile corespunzatoare din Agricultura Ecologica

 

Tehnologia Geolife presupune un tratament complex format din 4 pasi diferiti, dar complementari,  ce genereaza o simbioza perfecta intre: sol- planta- frunze-fruct, iar pentru a avea rezultate remarcabile, producatorul elvetian recomanda utilizarea intregului ciclu de tratament.

Pas 1 – o singura data pe an, la arat:  Amelioratorul ecologic GEOLIFE – inoculat in sol, amelioratorul biologic realizeaza corectarea tuturor anomaliilor din terenul agricol printr-o puternica si eficienta proliferare bacterico-enzimatica ce are ca efect stimularea sintezei proteice, accelerarea descompunerii materiei organice complexe pe care o transforma in substanta simpla, asimilabila si activa in lantul nutritiv al plantei. Prin propria actiune biologica, amelioratorul GEOLIFE potenteaza si apararea imunitara in planta si in sol, contribuind in mod energic la apararea intr-o forma naturala a terenului, a plantei insasi si a fructului de fitopatiile ce constituie cauza scaderii productiei agricole sub aspect cantitativ si calitativ. De asemenea, amelioratorul GEOLIFE are o puternica actiune impotriva ciupercilor parazite, notabila fiind si inhibarea metalelor grele din sol.

Pas 2 – o singura data pe an, dupa insamantare, rasadire sau la reluarea ciclului vegetativ: Fertilizatorul GEOLIFE are misiunea de a potenta transportul elementelor nutritive obtinute cu ajutorul amelioratorului catre planta si fruct, avand ca efect stimularea metabolismului, grabirea fazei productive, stimularea sistemului de autoaparare al plantei si optimizarea mecanismelor responsabile cu sanatatea fructului.

Pas 3 – la prima infrunzire, putandu-se repeta de maxim 3 ori pe an, daca se inregistreaza conditii de stress pentru planta (variatii mari de temperatura si umiditate): Fertilizantul foliar, Fylo, definit ca fitostimulator, asigura optimizarea procesului de Fotosinteza in frunza, cu efecte deosebite pentru cresterea imunitatii plantelor impotriva bolilor si daunatorilor. Fiind complementar proceselor realizate prin ameliorator si fertilizator, fertilizantul foliar permite reducerea drastica, pana la substituirea totala, a elementelor considerate toxice pentru ambient si consumator.

Pas 4 – Fertilizatori auxiliari, avand caracter fitosanitar – se administreaza preventiv, impotriva daunatorilor si bolilor

Toate produsele comercializate de Bioma Agro Ecology Co sunt certificate atat la nivel international (Oficiul de Sanatate Publica din Berna, FIBL, IFOAM etc) cat si la nivel national (Ecoinspect din Cluj).

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente