Schneider Electric Romania propune solutii inovatoare pentru industria de petrol si gaze

Schneider Electric Romania propune solutii inovatoare pentru industria de petrol si gaze
Schneider Electric Romania propune solutii inovatoare pentru industria de petrol si gaze
Schneider Electric Romania propune solutii inovatoare pentru industria de petrol si gaze

Schneider Electric, lider global in managementul energiei, organizeaza in colaborare cu Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti (UPG) o conferinta cu tema Aplicatii inteligente pentru industria de petrol si gaze. Conferinta va avea loc joi, 11 noiembrie, la sediul UPG.
In dimineata aceleiasi zile va avea loc o intalnire intre studentii din anul patru ai universitatii si reprezentanti ai echipei Schneider Electric Romania. Se vor aborda subiecte precum procese de inovare, eficienta energetica, sisteme de automatizari si electroalimentare.

In cadrul conferintei vor sustine prezentari atat reprezentanti Schneider Electric – cat si cadre universitare, printre care rectorul UPG, Prof. Dr. Ing. Vlad Ulmanu. Din echipa Schneider Electric Romania prezenta la conferinta vor lua parte la discutii David Nicholl, Country President, Florin Anghel, Director Divizia Energy si Miriana Matei, Director Resurse Umane.

Reprezentantii Schneider Electric Romania vor dezbate cu specialisti din industria de petrol si gaze si cu parteneri precum Eurosic sau ICPE ACTEL, aspecte practice legate de implementarea solutiilor inovatoare pentru management energetic cu aplicatii in procese extractive.

„Suntem onorati sa putem colabora cu Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti pentru aceasta conferinta. Speram ca discutiile sa fie cat mai interesante si, mai ales, speram ca in viitor de la aceste discutii sa se ajunga la punerea in practica a solutiilor inteligente pentru eficienta energetica si eficacitatea proceselor de extractie din Romania”, a declarat David Nicholl, Country President, Schneider Electric Romania.

Despre Schneider Electric

Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 100 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 15,8 miliarde de euro in 2009, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile – sa profite la maxim de resursele energetice -.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *