Se cauta filme despre Delta Dunarii

0
426
O sansa Dunarii Albastre
O sansa Dunarii Albastre

Incepe concursul de afise cu tematica ecologica „O sansa Dunarii Albastre”. Din anul 2000 competitia este organizata la nivel national, iar de anul trecut competitia a fost lansata la nivel international. Au participat tineri din Bulgaria, Austria si Slovacia.

Un element de noutate a fost includerea la acest concurs a unei sectiuni de scurte materiale video si faptul ca o selectie cu cele mai bune lucrari a fost itinerata de-a lungul Dunarii, respectiv in ariile naturale partenere din Bulgaria, Ungaria si Slovacia.

Expozitia din acest an, aflata la cea de-a XII-a editie, va fi deschisa publicului la Tulcea in cadrul Centrului Muzeal Eco-turistic Delta Dunarii, in perioada 3-30 iunie 2011, pentru a putea fi vizitata si asigurata exprimarea votului de catre public. Apoi o selectie cu cele mai reusite lucrari va fi prezentata in Austria.

Sunt asteptati tineri de 15 – 18 ani

Obiectivul concursului organizat de ARBDD si Liceul de Arta este ca prin intermediul acestor expozitii de afise dedicate protejarii biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si implicit a fluviului Dunarea, prin arta, sa se constientizeze si sa se mentina constant interesul opiniei publice, si in special a tinerei generatii, asupra necesitatii conservarii ecosistemelor naturale. Concursul se adreseaza tinerilor intre 15-18 ani de la liceele de arta din Romania si din celelalte tari dunarene.

Iata regulile pentru materialele video

Acestea vor fi trimise pe suport CD/DVD si vor avea o durata de maxim 2 minute, subtitrarea in limba engleza a materialului video fiind obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.