Se colecteaza deseuri electrice si electrocasnice, la Polovragi si Alimpesti

Se colecteaz? de?euri electrice ?i electrocasnice, la Polovragi ?i Alimpe?ti
Se colecteaza deseuri electrice si electrocasnice, la Polovragi si Alimpesti
Se colecteaza deseuri electrice si electrocasnice, la Polovragi si Alimpesti

La sfarsitul acestei saptamani, reprezentantii Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec organizeaza doua actiuni de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice in localitatile Alimpesti si Polovragi. Ca de fiecare data, va fi organizata si o tombola la care participantii au sansa de a castiga premii importante.

Sambata, 24 august 2013, in Alimpesti si duminica, 25 august, in Polovragi, echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec organizeaza cate o actiune de colectare, in intervalul orar 09.00-18.00. Pentru cei ce doresc sa obtina informatii suplimentare despre caravana organizata in acest weekend, Asociatia RoRec pune la dispozitie numerele de telefon 0756.026.814/0721.198.609, care vor functiona de luni pana sambata, intre orele 09.00-17.00.

Tombola pentru participanti
Cei care se debaraseaza, in cadrul actiunii Asociatiei Rorec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasa cu unul nou, dintre cele puse in joc de Philips. Va fi organizata cate o tombola, la care participantii pot castiga: 1 x cafetiera, 2 x mixer (Polovragi), 1 x cafetiera, 1 x mixer (Alimpesti). Tragerile la sorti vor avea loc pe 24 august, ora 18.30, la Primaria Alimpesti si pe 25 august, ora 18.30, la Primaria Polovragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *