Sectorul 3 – Hartie reciclata

Autoritatile Sectorului 3 Bucuresti au declansat o campanie de constientizare a cetatenilor cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor reciclabile, primaria anuntand ca in ultimele zece luni au fost stranse peste 1.000 de tone de hartie si carton si peste 300 de tone de plastic.
hartie reciclata
Primaria Sectorului 3, in parteneriat cu firma de salubritate locala Rosal, a derulat, in perioada 2-6 decembrie 2008, campania-pilot de informare si responsabilizare a cetatenilor cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor reciclabile, intitulata “Colecteaza selectiv – in fiecare zi!”.
In cadrul campaniei, timp de cinci zile au fost organizate activitati de colectare selectiva pentru deseuri reciclabile din hartie, plastic, aluminiu, sticla si aparate electrice, electronice si electrocasnice, la care au fost invitate sa participe 22 de asociatii, respectiv 2011 locatari, de pe strazile Agatha Barsescu si Unitatii. In primele zece luni din anul 2008, la nivelul Sectorului 3 au fost colectate selectiv: peste 1.000 t hartie si
carton, peste 300 t plastic si 100 t DEEE.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente