Seminar practic de Tadelakt 12-13 februarie, la Bucuresti

  0
  605

  joomla_logo_black.jpgFirma Naturalpaint (www.naturalpaint.ro), in colaborare cu Surya Com Srl (www.bioconstructii.ro), anunta organizarea primului seminar practic de Tadelakt in perioada 12-13 februarie, la Bucuresti.

  Ce este Tadelakt?

  Tadelakt este o tehnica traditionala marocana, un fel de calcar special care se aplica ca si tencuiala, se compacteaza cu o piatra speciala de ceramica si prin finisarea cu sapun si ceara se obtine o suprafata fascinanta, cu un luciu natural.

  Tadelaktul exista deja din antichitate. Acest calc special nu se utiliza in Maroc, tara de provenienta, doar pentru pereti interiori si exteriori, ci si pentru pardoseli, vani, dusuri, placile meselor si in special in Hammam ( bai orientale).

  Zilele noastre, Tadelaktul se aplica in baie, bucatarie, in hoteluri si centre wellness, dar se foloseste si la obiecte de arta.

  Invitatul special al evenimentului este D-l Martin Krampfer din Germania, expert autorizat de Handwerkskammer Hamburg, consultant in domeniul vopselurilor si al contructiilor naturale, ecologice, autorul si coautorul mai multor carti, printre care:

  * Tadelakt
  * Naturliche Farben (Vopsele/Culori naturale)
  * Naturfarben und Lehm (Vopsele/culori naturale si lutul)
  * Naturfarbenratgeber (Consultant in vopsele naturale)

  Seminarul se adreseaza tuturor celor interesati de aceasta tehnica de finisare, fie vorba ca sunteti mester, arhitect, designer sau doar pasionat de acest material. Participarea este posibila prin completarea Formularului de inregistrare si achitarea taxei de inscriere.

  In cursul celor doua zile de seminar, se va discuta despre:

  * tematica substraturilor
  * realizarea mostrelor si a ofertelor
  * tematica pigmentarii
  * lustruirea si hidrofobarea suprafetelor.

  Partea practica consta in realizarea, de catre fiecare participant, a unor mostre de Tadelakt, incepand cu aplicarea substraturilor si pana la lustruirea suprafetelor. Mostrele realizate vor fi pastrate de catre participanti.

  Taxa de participare la acest seminar este de 120 euro/ persona, pentru cele doua zile. Taxa include toate materialele utilizate, materialul teoretic listat, bufetul si un certificat de participare. Locurile sunt limitate!

  Informatii detaliate despre acest eveniment gasiti pe www.naturalpaint.ro .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.