Semnal de alarma privind speciile pe cale de disparitie. Un pictor ucrainean isi va petrece 35 de zile in cusca cu o leoaica gestanta

0
351
Un pictor ucrainean îşi va petrece 35 de zile în cuşcă cu o leoaică gestantă
Un pictor ucrainean isi va petrece 35 de zile in cusca cu o leoaica gestanta

Alexander Pylyshenko vrea sa traga un semnal de alarma privind speciile pe cale de disparitie
Pictorul Alexander Pylyshenko vrea sa traga un semnal de alarma privind speciile pe cale de disparitie, sa doboare un record si sa stranga bani pentru o noua gradina zoologica. Pentru toate acestea are un plan: va petrece 35 de zile in cusca unei leoaice gestante.
Pictorul ucrainean Alexander Pylyshenko este proprietarul unei mici gradini zoologice. Acesta are in plan sa petreaca 35 de zile in cusca unei leoaice gestante, cu scopul de a o ajuta in momentul in care va naste puii.

In tot acest timp, partenerul Katyei, Samson, va sta intr-o cusca alaturata, scrie Ria Novosti.

„Orice animal, chiar si un pradator, trebuie sa se simta protejat in acest moment crucial”, a explicat Pylysenko.

Pictorul, care detine doi lei, un urs si un ras, spera sa stabileasca un record Guiness.

Recordul pe care trebuie sa il doboare ucraineanul este de doua saptamani. James Jablon, din Florida, a petrecut acest timp intr-o cusca cu doi lei, in ianuarie.

Pylyshenko a echipat cusca cu camere video, un dus si un closet si este gata sa inceapa campania prin care vrea sa traga un semnal de alarma privind speciile pe cale de disparitie.

„Sper ca optimismul cu care ma implic in acest proiect sa fie inteles si sprijinit de oamenii pentru care salvarea speciilor rare de animale nu este ceva lipsit de sens. Ma bazez pe sprijinul vostru moral si financiar. Doar impreuna le putem da copiilor nostri aceasta lume superba, salbatica”, scrie Alexander Pylyshenko pe blogul campaniei.

Ucraineanul va strange fondurile obtinute din lucrarile pe care le va realiza in tot acest timp pentru a construi o gradina zoologica mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.