Colectarea selectiva se mixeaza cu muzica buna, pe plaja Hanul Piratilor de la Navodari

0
349
Colectarea selectiva se mixeaza cu muzica buna, pe plaja Hanul Piratilor de la Navodari
Colectarea selectiva se mixeaza cu muzica buna, pe plaja Hanul Piratilor de la Navodari

The Mission Dance Weekend 2011 si Eco-Rom Ambalaje aduc, pentru prima data la un festival desfasurat pe plaja, colectarea selectiva!

Alaturi de artisti renumiti, muzica buna si o atmosfera incendiara, cei peste 60.000 de participanti asteptati in cele 2 zile de festival vor avea ocazia sa se bucure de distractie intr-un mod responsabil.

Pentru ca toti participantii la cel mai mare eveniment dance al verii sa fie eco, mai multe puncte de colectare selectiva vor fi amplasate pe plaja, astfel incat paharele de plastic si de hartie, precum si celelalte deseuri de ambalaje generate la concert sa ajunga la locul lor: in containerele galbene (plastic/metal), respectiv albastre (hartie/carton), pentru a putea fi reciclate.

Pentru cei mai responsabili dintre participanti vor fi oferite premii constand in bratari reflectorizante cu mesaje de colectare selectiva. De asemenea, la puncte, tinerii vor fi asteptati de promoterii colectarii selective, care le vor sta la dispozitie cu informatii.

„Folosim orice oportunitate pentru a informa cu privire la importanta separarii deseurilor de ambalaje de restul deseurilor. Comportamentele se schimba cu perseverenta si efort. The Mission Dance Weekend este o ocazie placuta de a comunica cu toti cei prezenti – care vor genera cantitati importante de deseuri pe care, printr-un gest simplu, le pot trimite la reciclare si nu la groapa de gunoi. In plus, o sa lasam o plaja curata dupa doua nopti de distractie! Vrem ca oamenii sa inceapa sa pretuiasca mai mult resursele naturale si sa se simta bine ca au facut ceva pentru natura.”, a declarat Lorita Constantinescu, Director Comunicare si Relatii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Peste 10 tone de deseuri de ambalaj, colectate pana acum la marile evenimente muzicale ale verii!

Proiectul se inscrie in seria celor de acest gen din aceasta vara, cand Eco-Rom Ambalaje a fost prezent cu serviciul de colectare selectiva la toate marile concerte si festivaluri – Shakira, B’estfest, Rock the City si Bon Jovi. In total, la toate aceste concerte s-au colectat selectiv pana acum peste 10 tone de deseuri de ambalaje care au ajuns la reciclare, respectiv 5,7 tone de deseu de ambalaj din plastic si 4,4 tone de deseu de ambalaj din hartie/carton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.