Descopera Delta cu Patzaichin, in ritm de canotca

0
399
Descoperă Delta cu Patzaichin, în ritm de canotcă
Descopera Delta cu Patzaichin, in ritm de canotca

Nimeni nu mai ia Delta la pas, nu o mai asculta. Se practica turismul rapid de tipul “deltareste si fugi”, in dauna celui lent, singurul potrivit pentru a proteja locul si oamenii de acolo.

Adevarul va arata Delta lui Ivan Patzaichin, calma si spectaculoasa, cosmopolita si dezinvolta, vazuta din barca.

Timp de o luna, gasiti reportaje cu atractiile Deltei, proiecte valoroase, dar si problemele cu care se confrunta rezervatia naturala.

Va place sa vasliti? Am pregatit un concurs in care puteti castiga o canotca (barca marca Ivan Patzaichin) si excursii in Delta cu cel mai mare convoi de barci din lume. Daca sunteti creator de barci de lemn, ne puteti trimite imagini din atelier si va invitam in prima expozitie de barci cu vasle din Romania.

Delta cu Patzaichin este si o invitatie la Festivalul International al Barcilor cu Vasle, primul eveniment de acest gen de pe Dunare, pregatit de marele campion olimpic pentru pasionatii de barci din toata Europa. In weekendul 2-4 septembrie 2011, la Tulcea, sunt lansate la apa competitii cu canotci, concerte, expozitii si demonstratii cu barci. O data cu sosirea la Tulcea a paradei de barci din Tour International Danubian, festivalul se muta in Delta, unde va invitam la vaslit. Adevarul si Ivan Patzaichin ofera 10 canotci doritorilor de aventura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.