Serviciul de salubritate din Ploiesti, acuzat ca nu strange gunoaiele

Ploiestenii acuza operatorul de salubritate ca nu respecta programul de ridicare a deseurilor menajere.

Astfel, in ultimele zile, dispeceratul Primariei Ploiesti a fost asaltat de telefoanele ploiestenilor indignati de faptul ca gunoiul nu le-a fost ridicat de angajatii operatorului de salubritate SSB.

Ghene pline pana la refuz

„Eu locuiesc pe Strada Splaiului, unde containerele nu se mai vad de gunoaie. A venit si caldura, asa ca mirosul este insuportabil”, spune Dan Florea, unul dintre ploiestenii care au solicitat autoritatile locale sa ia masuri. In aceeasi situatie se regasesc si alte platforme de ridicare a gunoiului menajer situate in cartierele Malul Rosu, Republicii si Bariera Bucuresti.

„Niciodata Ploiestiul nu a fost atat de mizerabil. Vin administratorii la mine sa-mi ceara consiliere juridica pentru rezilierea contractelor incheiate cu operatorul de salubritate. E jale mare la bloc. Ghenele sunt pline pana la refuz, desi oamenii isi platesc facturile”, se plange Ion Stan, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari din Ploiesti.

„Am fost sunat chiar si pe telefonul mobil de oameni care s-au plans de prestatia firmei de salubritate, pe care am amendat- o deja cu 2.500 de lei pentru incalcarea programului de ridicare a deseurilor”, sustine Radu Socoleanu, viceprimarul Ploiestiului. In replica, conducerea societat ii SSB Ploiesti sustine ca firma isi face datoria.

„Au fost cateva cazuri izolate pe care le-am rezolvat imediat. Noi nu suntem responsabili pentru ce se intampla in afara rampelor autorizate de colectare a deseurilor”, explica situatia Cristian Ionescu, directorul SSB Ploiesti. Operatorul de salubritate va incasa anul acesta 7,4 milioane de lei de la bugetul local pentru serviciile de curatenie din Ploiesti.

Sursa: Evenimentul Zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *