Simpozion stiintific international la U.S.A.M.V. – Iasi

In perioada 29-31 mai a.c. la U.S.A.M.V. Iasi – Facultatea de Horticultura, se va se va desfasura Simpozionul stiintific international „HORTICULTURA-STIINTA, CALITATE, DIVERSITATE SI ARMONIE”.

Evenimentele isi propun sa aduca si un plus de informare a specialistilor, producatorilor si a publicului larg asupra unor tehnologii inedite pe piata autohtona, asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura si zootehnie ecologica etc. In acest scop, la deschiderea evenimentului de joi, 29 mai, ora 10.00, firma BIOMA AGRO ECOLOGY CO in calitatea sa de reprezentant al societatii omonime din Elvetia, va organiza diferite actiuni specifice.

Deschiderea festiva a Simpozionului va avea loc in Aula Magna „Haralamb Vasiliu” U.S.A.M.V. Iasi, joi, 29 mai, incepand cu ora 10.00. Imediat dupa deschidere, la ora 10.30, va fi organizata Conferirea titlului de DOCTOR HONORIS CAUSA Prof. univ. dr. Stefano GREGO – Universitatea Tuscia Viterbo, Italia.

Vor fi abordate probleme de actualitate, structurate pe cinci sectiuni: Discipline fundamentale, economice si umaniste, Tehnologii horticole, Problemele solului. Protectia plantelor si a mediului, Arhitectura peisajului, Absolventi horticultori – 2008.

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente