Sistem de iluminat public cu energie solara pentru Bucuresti

Sistem de iluminat public cu energie solara pentru Bucuresti

Primarul Capitalei Sorin Oprescu doreste sa foloseasca o energie “verde” in Capitala, motiv pentru care va pune bazele unui sistem de iluminat public bazat pe energie solara.

“Investitia in energie este o imensa sansa pentru oamenii de afaceri, dar este si o tema de maxima preocupare pentru oamenii obisnuiti. Ma gandesc in primul rand la problemele cu care, in viitorul imediat, se vor confrunta autoritatile locale din Romania, pe fondul eliminarii subventiei guvernamentale la incalzire”, a subliniat Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat ca energia verde este o astfel de solutie. “Ea ofera oportunitati nu doar pentru autoritati, ci si pentru investitori. Romania este din acest punct de vedere o piata extrem de generoasa”, a mai spus edilul sef.

“La nivelul Bucurestiului incercam sa facem acest lucru. Poate este un exemplu minor, dar la nivelul Capitalei dorim sa punem bazele unui sistem de iluminat public bazat pe energie solara. Sistemul functioneaza deja si dorim sa-l extindem”, a spus primarul general.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,346FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente