Soferii de fite parcheaza pe pistele de biciclete

0
324
Şoferii de fiţe parchează pe pistele de biciclete
Soferii de fite parcheaza pe pistele de biciclete

Soferii de fite parcheaza oriunde – pe trotuare, pe spatiile verzi, in statiile de autobuz sau pe trecerile de pietoni. Nu mai este un secret pentru nimeni ca legea si bunul simt nu exista pentru acesti conducatori auto care scapa mai mereu nepedepsiti. Din pacate, actiunile lor reprezinta, de multe ori, un pericol real pentru participantii la trafic.

Un exemplu in acest sens a fost suprins in fotografiile trimise pe adresa redactiei de unul dintre cititorii nostri fideli, Mihai. Din imagini se vede cum soferul masinii si-a “abandonat” autoturismul chiar pe pista de biciclete, desi in zona exista amenajate, mai multe locuri de parcare.

Primaria a promis ca toate acele autoturisme care vor fi gasite parcate in aceste zone destinate biciclistilor vor fi imediat ridicate de angajatii UKRO si de cei de la Politia Locala.

Daca suprindeti astfel de soferi in trafic si aveti la indemana un aparat de fotografiat sau un telefon mobil, nu ezitati sa ii “demascati” si sa ne trimiteti fotografiile pe adresa redactiei – [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.