Solutii independenta energetica

Pachete Solare-Solutii Complete pentru Independenta energeticaTara asteapta, investitorii nu

Independenta totala este o premiera, dar nu este nicidecum un caz izolat. Politica energetica a celor mai importante economii mondiale se aliniaza pe aceeasi directie. La nivelul UE se discuta posibilitatea ca Germania sa-si asigure tot necesarul de energie prin solutii alternative, iar nemtii au emis si un termen – 2030. Franta a gasit alta rezolvare, centralele nucleare, Irlanda foloseste gheizerele si energia valurilor, Suedia are deja hidrocentrale si centrale bazate pe curentii marini, iar alte tari, cum este cazul Ungariei, Poloniei si Romaniei, asteapta sa vada ce se va intampla in Germania sau Franta pentru a emite proiectele legislative potrivite.
Asta inseamna ca locul este liber pentru investitiile private care sa realizeze independenta energetica a unei locuinte, a unui sat sau, de ce nu, a unui cartier intreg.
Si antreprenorii, chiar si cei din Romania nu au mai asteptat. Investitiile sunt prezente de cativa ani in piata, dar acum perspectivele sunt mai bune ca niciodata. Peste tot se vorbeste de energie alternativa, peste tot se construieste si, ceea ce este mult mai important, oamenii devin deschisi la ideea de independenta energetica. Panourile solare petru apa, panourile fotovoltaice pentru electricitate si pompele de caldura  nu mai sunt o noutate pentru multe persoane. Si totusi, un program cum e CASA VERDE- pentru persoane fizice, porneste prea tarziu iar Administratiile de Mediu vor inchide listele inainte de a le deschide. Sa uram succes initiativei !

PETAWATT ENERGIA  www.e-solare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *