Spaniolii vor sa cumpere caracatita Paul. Vezi aici la ce pret

Caracatita Paul a aruncat Germania in plin scandal! In vreme ce nemtii o vor pe farfurie gatita, spaniolii o vreau ca masocta pentru echipa nationala de fotbal.caracatita

Intreaga natiune germana a fost prins ura pe caracatita Paul, dupa ce molusca-profeta a prezis iesirea echipei nationale a nemtilor din Cupa Mondiala de Fotbal 2010.

Daca Germania asteapta acum caracatita in farfurie sub diferite forme, fie sushi, fie paella, spaniolii s-au indragostit pe vecie de cefalopodul capabil sa citeasca viitorul.

Amenintata chiar cu aruncarea intr-un acvariu plin de rechini, caracatita Paul este considerata un adevarat fenomen de fotbalistul iberic Xavi. „Ar trebui sa fie mascota nationalei”, a suferat el.

Drept pentru care ibericii sunt gata sa o cumpere. 30 de mii de euro este oferta fanilor Furiei roja pentru cefalopodul care le-a prezis si victoria din finala cu Olanda!

„Trebuie sa il cumparam pe Paul indiferent cat va costa. Aceasta caracatita ne-a cucerit pe toti, nu merita sa sfarseasca intr-o cratita”, a precizat primarul localitatii Carballino, Carlos Montes.

Inca de la primul meci jucat la CM 2010, caracatita Paul, care traieste intr-un acvariu din Germania, a ghicit invingatoarele din partidele jucate de Mannschaft-ul lui Joachim Low. Sunt folosite doua recipiente de sticla, umplute cu scoici si acoperite cu steagurile nationalelor ce urmeaza sa joace, iar prima alegere a lui Paul este considerata ca fiind cea care desemneaza echipa invingatoare. Pana acum are un procentaj de suta la suta, insa prezice doar invingatoarele din partidele Germaniei.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *