Specii bizare descoperite intr-o lume pierduta

Sobolani mari cat o pisica, broaste cu colti si pesti care grohaie, toate au fost descoperite de o echipa de cercetatori intr-o lume pierduta. Alte cateva zeci de specii le-au ridicat semne de intrebare oamenilor de stiinta.paianjen-feriga

Sobolani mari cat o pisica, broaste cu colti si pesti care grohaie, toate au fost descoperite de o echipa de cercetatori intr-o lume pierduta. Alte cateva zeci de specii le-au ridicat semne de intrebare oamenilor de stiinta.

Buchanan a fost primul la fata locului atunci cand un membru al tribului local Kasua a descoperit sobolanul imens.

“Este unul dintre cei mai mari sobolani din lume. Este un sobolan adevarat inrudit cu cei pe care ii vedem in marile orase, doar ca mult mai mare. Este la fel de mare precum o pisica”, a spus dr. Kristofer Helgen, membru al echipei de cercetatori.

Alaturi de sobolanul gigant au mai fost descoperite alte 16 specii de broaste, o specie noua de soparla, cel putin trei specii de pesti, 20 de insecte si paianjeni si o posibila noua specie de liliac. Omida cu par lung si speciile de pasari absolut bizare, alaturi de broaste cu dinti si pesti care grohaie, sunt alte descoperiri ale lumii pierdute din Papua Noua Guinee.

Toate acestea urmeaza sa fie studiate si fiecare dintre ele va primi un nume si un bine meritat loc intr-un eventual top al celor mai ciudate animale din lume.

Sursa: Cotidianul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,189FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente