Sprint electoral dupa gunoaie

Intepaturile politice nu sunt interzise in Postul Pastelui, este de parere primarul Craiovei, Antonie Solomon, care si-a iesit din pepeni, afland ca un contracandidat la fotoliul de prim om al orasului face promisiuni prin cartiere.

Convins ca unii au intrat in campanie cu o singura strategie in maneca, aceea de a-l denigra pe actualul primar, Antonie Solomon s-a decis ieri sa mai zica si el cate ceva si sa le arate ziaristilor poze cu presedintele Basescu, zambindu-i alaturi. „Nu voi mai suporta prestatia jalnica a unor contracandidati. Ei si-au facut o strategie simpla: sa-l atace pe Solomon. Oricum, vor fi sanctionati de craioveni. Arunca zvonuri, cum a fost acela ca Basescu m-ar fi tratat pe mine cu spatele, si vin cu proiecte deja incepute sau care vor demara in curand si spun ca nu stiu ce mare branza vor face ei. V-am adus poze, ca sa vedeti cum m-a tratat pe mine Basescu cu spatele”, a declarat Antonie Solomon. El a povestit la conferinta de presa ca „un contracandidat” s-a dus in Mofleni si i-a asigurat pe locuitori ca sambata le va ridica gunoiul de pe strazi. „Am o veste pentru acest candidat: gunoiul a fost strans azi-dimineata, fiindca de trei zile ma duceam prin Catargiu si Mofleni, sa vad ce probleme au oamenii de acolo. Candidatul va avea o mare surpriza sambata, dar poate ca e mai bine pentru el, ca o sa aiba zi libera”, a afirmat primarul.

Pe mana craiovenilor

Primarul Baniei si-a explicat pofta de santiere, sustinand ca a sondat pe blog parerea craiovenilor despre anuntatele lucrari din oras. „Dintre aceia care au raspuns, 80% cred ca este mai bine sa transformam orasul in santier, adica sa reparam tot ce se poate”, a spus Solomon. El a aratat ca, pe langa lucrarile de investitii si cele de intretinere stradala, in aceasta primavara, vor fi interventii si pe linie de sistematizare a circulatiei. Pe lista intersectiilor semaforizate se regasesc strada Calea Bucuresti cu strada Nicolae Balcescu, strada Calea Bucuresti cu strada Horia.

Artezienele, nelipsite

Ieri au inceput si lucrarile de amenajare a fantanii arteziene de pe esplanada din Craiovita Noua, pentru care primaria va plati 1,5 milioane de lei. In 2008, va mai aparea o arteziana, in Parcul „Mihai Bravu”, si va fi modernizata alta, cea de la intersectia bulevardelor Stirbei Voda cu 1 Mai. „Stiu ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste artezienele, dar multi craioveni le-au cerut. Si mai multi or sa-mi multumeasca la vara, pe temperaturile de 40 de grade Celsius”, si-a justificat Solomon preferinta pentru fantani.

Sursa: Gazeta de Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *