Studiu: Vitamina C impiedica raspandirea celulelor canceroase

Studiu: Vitamina C impiedica raspandirea celulelor canceroase
Studiu: Vitamina C impiedica raspandirea celulelor canceroase

Oamenii de stiinta americani sustin ca vitamina C injectabila constituie un tratament eficient si putin costisitor in tratarea cancerului ovarian si altor tipuri de cancer.

Administrata pe cale orala, aceasta este eliminata rapid de organismul uman. Insa fiind injectabila, vitamina C este absorbita de corp si ajuta la distrugerea celulelor canceroase.

Un obstacol in realizarea unor tratamente cu vitamina C este faptul ca produsele naturale nu pot fi patentate de catre companiile farmaceutice.

„Intrucat vitamina C nu are potential in a fi patentata, sunt slabe sanse ca dezvoltarea unor tratamente sa fie sustinuta de companiile farmaceutice”, explica cercetatorul, Qi Chen.

Pana acum testele au fost realizate pe soarecii de laborator, insa cercetatorii solicita ajutor financiar pentru a efectua teste clinice la o scara mai mare.

„Cred ca a venit momentul ca agentiile de cercetare sa sustina cu fermitate realizarea unor teste clinice meticuloase cu vitamina C intravenoasa”, a adaugat omul de stiinta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente