Substanta care inverseaza procesul imbatranirii este in teste

Substanta care inverseaza procesul imbatranirii este in teste
Substanta care inverseaza procesul imbatranirii este in teste

Oamenii de stiinta americani si australieni au creat o substanta care poate inversa procesul imbatranirii la soareci si intentioneaza sa o testeze pe voluntari umani.

Oamenii de stiinta americani si australieni au creat o substanta cu ajutorul careia au reusit sa inverseze procesul imbatranirii la soareci si intentioneaza sa o testeze pe voluntari umani.

Oamenii de stiinta de la Harvard Medical School si Universitatea din New South Wales au testat substanta miraculoasa pe soareci de laborator timp de doi ani si spun ca aceasta le-a dat animalelor mai multa energie, le-a tonifiat muschii si a adus imbunatatiri in ceea ce priveste rezistenta la insulina. Compusul nu numai ca a incetinit procesul de imbatranire, dar chiar l-a inversat.

Potrivit cercetatorilor, in cazul oamenilor procesul ar fi similar cu cel in urma caruia o persoana de 60 de ani s-ar simti ca si cand ar avea 20. Substanta folosita de cercetatori pentru inversarea imbatranirii contine o molecula care ajuta la cresterea cantitatii de NAD (Nicotinamida adenina dinucleotida) din organism. Aceasta substanta exista in cantitati mari in organismele tinere si scade odata cu trecerea timpului.

Daca substanta ar trece de testele clinice pe oameni, ea ar avea un pret foarte mare de comercializare. De exemplu, un barbat de 86 kg ar trebui sa plateasca 43.000 de dolari pentru un astfel de produs, iar o femeie de 71 kg ar scoate din buzunar 35.000 de dolari, relateaza au.ibtimes.com.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente