Swimathon Iasi – Alege proiectul pentru care vrei sa donezi

Astazi, 7 iunie, Fundatia Comunitara Iasi deschide etapa de inscriere a sustinatorilor pentru cauzele din cadrul Swimathon Iasi – iesenii pot alege care din cele 12 proiecte, initiative si cauze inscrise doresc sa le sustina donand o suma de bani la alegere pentru fiecare lungime de bazin inotata pentru cauza sa.

Organizat sub forma unei competitii de inot, Swimathon ofera iesenilor un cadru inedit de implicare: pe site-ul oficial, http://www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/, fiecare isi poate alege o cauza cu care se indentifica si pentru care se angajeaza prin formularul online sa plateasca o suma pentru fiecare tura de bazin. Apoi, pe 6 iulie sustinatorii isi incurajeaza inotatorii sa realizeze cat mai multe lungimi de bazin si afla valoarea finala a contributiei lor.

 

Daca o persoana va da 1 leu pentru o lungime de bazin si vor fi 20 de ture de bazin inotate, suma finala cu care va contribui este 20 de lei. Iar daca le-a vorbit despre Swimathon celorlalti si i-a convins sa se implice, cei 20 de lei se vor inmulti! Scopul Swimathon este sa creeze oportunitatea pentru cat mai multi ieseni de a se implica activ in sustinerea cauzelor locale, oferind pentru implementarea acestora o suma de bani.

Swimathon este ca o fantana a dorintelor, cu singura mare diferenta ca aceasta fantana strange banii pentru dorinte – cauzele comunitatii, si le si indeplineste. Fiecare poate contribui cu o suma la alegere la sprijinirea cauzei de suflet, si le poate spune si celorlalti. Pentru ca din putin se poate face mult, iar o idee poate deveni realitate.

 

“Evenimentul, cu traditie atat in tara cat si in Europa, va avea loc vineri, 6 iulie, intre orele 15:00 -18:00, la Strandul Municipal si anticipam ca va mobiliza peste 40 de inotatori si 1000 de sustinatori, care impreuna vor contribui cu peste 34000 lei la implementarea a 12 proiecte de interes pentru comunitate” – Alina Avatamanitei, coordonator eveniment.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate la Swimathon s-au inscris 5 ONGuri iesene – Asociatia de Alumni AIESEC Iasi, Asociatia Mai bine, ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA), Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Solidaritate si Speranta – si 3 initiative – Atelierul Parintilor, Colegii lui Stefanut, Upside Down – iar Fundatia Comunitara Iasi a inscris 3 fonduri si 1 program.

Swimathon Iasi 2012 este organizat de Fundatia Comunitara Iasi cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi si inclus in calendarul „Iasi – oras european al sportului – 2012” , anuntandu-se a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii prin conceptul sau filantropic si competitional.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente