Nutritionist britanic: Bautul a doi litri de apa pe zi este gresit. Este o strategie de a creste vanzarile

0
404
Consumul regulat de apă pe timpul zilei reduce severitatea durerilor de cap și a migrenelor
Nutritionist britanic: Bautul a doi litri de apa pe zi este gresit. Este o strategie de a creste vanzarile

Sfaturile specialistilor cu privire la consumul a doi litri de apa pe zi sunt gresite si nu ajuta la scaderea in greutate, sustine un nutritionist de top din Marea Britanie. Mai mult, acest sustine ca fructele, legumele, precum si fructele au un rol important in aprovizionarea organismului cu fluidele de care are nevoie, scrie Daily Mail.

Spero Tsindos sustine ca oamenii au fost sfatuiti sa bea multa apa pentru a creste vanzarile. El precizeaza ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a impus regula celor doi litri de apa pe zi fara sa dovedeasca in ce fel ajuta organismul acest lucru.

„Daca oamenii beau in graba doi litri de apa pe zi pentru a-si face normal, nu isi vor hidrata celulele, ci doar isi dilueaza urina. In urma cu 30 de ani nu vedea nicio sticla de plastic cu apa, acum par sa fie accesorii la moda”, a mai spus specialistul.

El darama si mitul conform caruia apa slabeste, iar ceaiul si cafeaua deshidrateaza.

„Consumul de ceai si cafea contribuie la adaosul de fluide de care fiecare are nevoie. In ciuda continutului de cofeina, nu duc la deshidratare”, mai spune Tsindos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.