Tabara de mediu pentru tinerii europeni

Comisia Europeana a lansat, la inceputul acestei saptamani, o campanie al carei scop vizeaza cresterea nivelului de implicare a tinerilor din 10 state ale Uniunii Europene in lupta pentru reducerea efectelor schimbarilor climatice, scrie Agerpres.
tabara de mediu
Campania “Click a Tree” este destinata tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani din Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Germania, Franta, Marea Britanie, Polonia, Romania, Suedia si Polonia.

Tinerii pot comanda gratuit unul dintre cei 5.000 de butasi de arbusti prin consultarea paginii de internet a campaniei – www.clickatree.europa.eu.

Participantii care primesc copaceii comandati, trebuie sa faca o fotografie atunci cand planteaza copacelul si sa o posteze pe site-ul campaniei. Fotografiile vor fi votate, iar cei care se plaseaza pe primele 10 pozitii ca numar de voturi vor castiga o calatorie intr-o tabara de protectie a mediului.

De asemenea, se pot inscrie in competitie si cei care nu primesc unul dintre puietii pusi la dispozitie in cadrul campaniei. Ei trebuie sa faca dovada plantarii unui copac. Termenul-limita de inscriere este mijlocul lunii noiembrie 2009.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente