Taiere ilegala de arbori, sesizata politiei in razboiul revendicarii unei suprafete de padure

Taiere ilegala de arbori, sesizata politiei in razboiul revendicarii unei suprafete de padure

Un barbat care a taiat fara drept patru arbori din padurea pe care o are in proprietate a fost „turnat” la politie de un consatean care sustine ca el ar fi adevaratul proprietar al suprafetei. Miercuri, in jurul orei 16.40, Ioan M., in varsta de 41 de ani, din comuna Vatra Moldovitei, a sunat la 112 si a sesizat ca de pe padurea pe care o are in proprietate au fost taiati mai multi arbori, autor fiind Gheorghe D., in varsta de 54 de ani. Reclamantul a mai anuntat ca la ora apelului materialul lemnos este transportat cu tractorul la o societate de prelucrare a lemnului.

Sesizarea la 112 s-a confirmat, politistii si organele silvice constatand in teren ca au fost taiati patru copaci nemarcati, in volum de 3 mc, cu o valoare estimata la 600 de lei. S-a constatat insa ca in acte terenul se afla in proprietatea celui acuzat ca a taiat copacii, Gheorghe D. In aceste conditii, fapta nu a fost incadrata la furt de arbori, ci la taiere ilegala de arbori.

Conform anchetei politiei, „in urma audierii lui Ioan M., a rezultat ca acesta revendica acest teren cu padure, afirmand ca l-a cumparat in urma cu sase ani, fara sa incheie vreun act cu Gheorghe D., iar padurea nu este data in paza organelor silvice”.

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente