Tanarul care a salvat o pisica in Bucuresti, erou pe Youtube

Imaginile suprinse acum doua zile in Capitala cu o felina care a ramas blocata la fereastra unui bloc au fost difuzate si de televiziunea americana CBS.pisica prinsa in geam

„Omul asta este Eroul Zilei, dar blestemat sa fie cel cu coada de ponei, care n-a facut nimic si a filmat”, scrie un comentator pe Youtube, dupa ce a vazut filmuletul in care un roman salveaza o pisica prinsa intr-o fereastra intredeschisa. Un alt tanar se uita la pisica prinsa in fereastra si inregistra zbaterea acesteia.

„Cred ca acesta este singurul mod prin care Romania poate atrage atentia”, spune un altul. Filmuletul a fost urmarit de circa 60.000 de ori pe Youtube, la o zi dupa ce stirea a facut un tur prin Europa de Vest si Statele Unite.

Pisica din Bucuresti, „vedeta” la Londra

Povestea deloc obisnuita a ajuns si la urechile jurnalistilor britanci. Daily Mail a publicat mai multe fotografii care ilustreaza chinul prin care a trecut pisica din Bucuresti pret de mai multe minute.

Si thisislondon.co.uk sau metro.co.uk scriu despre bunul samaritan care a salvat pisica.

Romania, o tara cu pisici si viitor blocate

Au fost insa si comentarii rautacioase.

„Pentru romani este mai mult decat o pisica blocata la fereastra. Este vorba despre o fosta republica sovietica care a trecut la capitalism, dar acum este prinsa in mijlocul unei crize financiare si in tristetea ca nu a castigat Eurovisionul”, relateaza 3news.co.nz.

„Nu doar pisica e blocata in fereastra, ci si visul fiecarui cetatean roman la un viitor luminos”, scrie aceeasi sursa.

„Daca pisica a putut sa fie eliberata, atunci inseamna ca mai exista o speranta pentru toata lumea”, conchid totusi intr-un ton optimist cei de la 3news.co.nz .

Sursa: Evenimentul Zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *