Targ BIO la Arad

Targ BIO la Arad

Icetech Company & Spot on Wheels, in colaborare cu Atrium Mall Arad organizeaza in perioada 28 – 30 octombrie 2011, a II-a editie a targului de produse bio din Arad (Targ BIO 2011).

Vor fi prezenti producatori, importatori si comercianti de produse bio (eco), naturale sau organice. Expozantii vor avea posibilitatea sa-si prezinte produsele care vor fi dintre cele mai diverse: alimente bio, produse de ingrijire bio, produse organice pentru copii(hainute organice, incaltaminte eco, produse de ingrijire pt. copii si mamici, jucarii eco), produse de curatenie dar si produse naturale de la producatori autohtoni.

Toate produsele alimentare prezentate la targ vor dintre cele mai sanatoase, fara chimicale sau aditivi. Vom avea o alternativa puternica la modul de viata din ziua de azi care de multe ori e complet nesanatos din cauza E-urilor,

colorantilor, aditivilor si a tuturor chimicalelor prezente in mancare.

Vor fi prezente alternative pentru imbracaminte, produse de ingrijire si produse medicale.

Intreaga gama de produse:

alimente bio, produse apicole, vinuri, produse organice de ingrijire, make-up, hainute organice pentru copii, Incaltaminte eco copii, jucarii eco copii, produse de ingrijire copii, scutece copii, produse de curatenie, produse naturiste, produse de medicina naturista, presa de specialitate, medicina vibrationala homeopatie si fitoterapie, nutritie, apiterapie, remedii ancestrale, diagnosticarea starii energetice a

organismului cu diverse dispozitive, metode de purificare a apei, agentii cu oferte de agroturism.

Acest targ este realizat ca urmare a primului eveniment realizat in luna iunie a acestui an in Arad si ca urmarea a feedback-ului primit de la participantii si vizitatorii targului. Va asteptam pe toti sa venti si sa fiti alaturi de noi la acest eveniment care are ca unic scop constientizarea noastra in domeniul produselor bio, care ne ajuta sa avem o viata sanatoasa !

Targul Bio va beneficia de o campanie de promovare semnificativa, prin actiuni de PR (Direct Mailing, promovare online , publicarea de articole despre eveniment, expozanti, noutati, obiective), campanie publicitara la nivel local si central, campanie publicitara la radio si TV, campanie outdoor (bannere, afise, distributie de pliante in locatii centrale).

Termenul limita de inscriere: 19 octombrie 2011.

Informatii si inscrieri la: Icetech Company, Tel: 0746 017239; 0357 808894

Spot on Wheels, Tel: 0742 970201

Email: [email protected]

Se pot face si inscrieri online pe: www.targbio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *