Targ ExpoAgroAliment – Iasi, 5-8 martie

0
399

expoagroaliment.gifCamera de Comert si Industrie Iasi, in parteneriat cu Bioma Agro Ecology Co SRL, va invita sa participati in perioada 5-8 Martie 2009 la ExpoAgroAliment 2009, Targ de agricultura si industrie alimentara, conceput ca o intalnire a producatorilor, procesatorilor si furnizorilor de servicii din domeniu cu distribuitorii si consumatorii din zona business si publicul interesat.

Targul se va desfasura la Sala Polivalenta din Iasi si va beneficia de o campanie de promovare intensa, iar intrarea vizitatorilor va fi libera.

In cadrul targului, ce se adreseaza deopotriva inputurilor si produselor certificate ecologic, va fi prezent si un reprezentant al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, acreditat in acest domeniu.

Avem convingerea ca participarea firmei dumneavoastra la aceasta expozitie constituie o oportunitate excelenta pentru a veni in contact cu partenerii de afaceri si potentialii beneficiari ai produselor si serviciilor furnizate, drept pentru care va lansam aceasta invitatie impreuna cu Adeziunea-Contract de participare ce pot fi downloadate si direct de pe site-ul www.bioma.ro .

Categorii de expozanti:
– Cultura plantelor
– Utilaje, unelte si instalatii pentru agricultura si gradinarit
– Ingrasaminte, fertilizatori, substante pentru combaterea daunatorilor
– Material saditor, seminte, bulbi, rasaduri, flori
– Consultanta in accesarea de fonduri si servicii destinate sectorului agricol
– Ferme si crescatorii
– Tehnologii, utilaje si echipamente pentru sectorul zootehnic
– Furaje si nutreturi combinate
– Curatenie, igiena, reciclare, dezinsectie, deratizare, dezinfectie
– Produse vegetariene, dietetice, suplimente nutritive si alimentare
– Producatori alimentari
– Echipamente si utilaje pentru industria alimentara
– Ambalare si transport produse alimentare
– Bauturi alcoolice, natural-racoritoare, ape minerale
– Produse si tratamente ecologice

Pentru inscrieri si detalii privind participarea: Bioma Agro Ecology Co SRL, str. Toma Cozma, nr. 41, Iasi, Persoana de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR&Marketing, tel. fix: 0332 441 776, tel. mobil: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), fax: 0232 211 273, e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.