Targ gratuit de produse ecologice – Iasi, 29-30 mai

targ de produse bioCu deosebit respect, firma Bioma Agro Ecology Co va invita in perioada 29-30 mai 2009, la TARGUL PENTRU PRODUSE ECOLOGICE CERTIFICATE ce se va desfasura in incinta USAMV Iasi, programul de vizitare fiind intre orele 9:00 – 17:00. Intrarea publicului si participarea expozantilor este gratuita.

Cu deosebit respect, firma Bioma Agro Ecology Co va invita in perioada 29-30 mai 2009, la TARGUL PENTRU PRODUSE ECOLOGICE CERTIFICATE ce se va desfasura in incinta USAMV Iasi, programul de vizitare fiind intre orele 9:00 – 17:00. Intrarea publicului si participarea expozantilor este gratuita.
Targul, organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi si Asociatia Producatorilor Agricoli „UNCALNIS” din Republica Moldova, in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, va reuni principalii producatori si distribuitori, care vor expune produse ecologice.
In cadrul aceleasi actiuni, se va desfasura, vineri, 29 mai 2009, intre orele 13:00 -18:00, Seminarul pentru Agricultura ecologica, „”Noile reglementari ale C.E. privind produsele agricole ecologice””.
Vor fi discutate teme actuale, cu deosebit impact asupra problemelor pe care le confruntam in domeniu. Amintim doar cateva dintre prezentarile ce vor fi sustinute: Agricultura ecologica in Romania – situatia actuala. Legislatia comunitara si masurile de promovare a agriculturii ecologice in Romaia – Dr. ing. Teodora ALDESCU – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Legislatia si masurile de promovare a agriculturii ecologice in Republica Moldova – Dr. ing. Iurie SENIC – Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova, Actiuni privind consultanta pentru agricultura ecologica – Ing. drd. Albert Imre – Asociatia Bioterra, Rolul educatiei in promovarea agriculturii ecologice – Prof. dr. Neculai MUNTEANU – USAMV IASI, Inspectia si certificarea productiei agricole ecologice, Dr. ing. Lorincz Piroska – SC Ecoinspect SRL Romania.
Evenimentul isi propune sa aduca un plus de informare si schimbare de atitudine a producatorilor si a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura ecologica, concepte care evidentiaza tot mai mult recursul la potentialul biologic ca mijloc de imbunatatire a calitatii vietii si a mediului inconjurator.

S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru Romania al societatii omonime din Elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse GEOLIFE® LINE. Certificate atoxic de catre Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elvetia), publicate in lista oficiala a FIBLbine , BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, IFOAM, Biocerto, Bioagricoop, Bioinspect, respectiv Ecoinspect (reprezentanta Bioinspect din Romania) produsele din gama GEOLIFE®LINE sunt utilizate cu rezultate remarcabile in: agricultura, mediu, zootehnie si industria alimentara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *