Targul de energie regenerabila si constructii ecologice, EcoLogica a ajuns la a 3-a editie!

Targul de energie regenerabila si constructii ecologice, EcoLogica a ajuns la a 3-a editie!
Targul de energie regenerabila si constructii ecologice, EcoLogica a ajuns la a 3-a editie!

EcoLogica este cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile, constructiilor ecologice si eficientei energetice. Evenimentul se va desfasura in parcarea celui mai mare Hipermarket independent din Cluj-Napoca, Cora Cluj, in perioada 16-19 mai 2013.

Cine doreste sa construiasca o casa cu adevarat verde, eficienta energetic si sa economiseasca la incalzire, se poate informa cu privire la cele mai noi tendinte din acest domeniu, in perioada 16-19 mai 2013 la Targul EcoLogica din Cluj-Napoca.

Printre participantii de anul acesta se numara firme cu prestigiu din domeniul energiei regenerabile si constructiilor ecologice, atat din tara cat si de peste hotare. Acestia vor expune diverse instalatii: de la panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, incalziri in pardoseala, cazane pe lemne si peleti, pana la case modulare, materiale de constructii ecologice si sisteme de eficienta energetica.

“Una dintre noutatile celei de-a 3-a editii vine din faptul ca, pe langa expozantii cu echipamente si utilaje de producere sau inmagazionare a energiei verzi, vor exista si o serie de expozanti din domeniul bancar, prezenti pentru a informa publicul cu privire la metodele de creditare existente pentru acest domeniu.” au declarat organizatorii.

Targul EcoLogica se afla la a 3-a editie si este cel mai important eveniment de nisa din Transilvania. Clujenii sunt asteptati in perioada 16-19 mai 2013, in parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce inseamna mijloacele alternative de incalzire si constructie a unei locuinte.
Eveniment organizat de AdShop Cluj-Napoca in parteneriat cu Monitorul de Cluj si Cora Cluj-Napoca.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente