Targul EcoLogica isi asteapta vizitatorii in parcarea Cora Cluj-Napoca

0
475
Târgul EcoLogica își așteaptă vizitatorii în parcarea Cora Cluj-Napoca
Targul EcoLogica isi asteapta vizitatorii in parcarea Cora Cluj-Napoca

Singurul targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania isi asteapta vizitatorii in parcarea celui mare mare Centru Comercial independente din Cluj-Napoca, Hipermarketul Cora!

Vreme de 4 zile, din 10 pana in 13 mai, clujenii interesati de constructia si incalzirea unei case prin mijloace ecologice eficiente sunt invitati sa treaca pragul targului pentru a cere si primi informatii pretioase de la reprezentantii firmelor participante.

Cu peste 20 de firme si institutii publice inscrise la prima editie, organizatorii spera ca a doua editie sa fie imbogatita prin oferte cat mai variate si solutii ecologice cat mai inovative. Panouri solare, pompe de caldura, panouri cu infrarosu, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, incalzire in pardoseala, sisteme eoliene si fotovoltaice, biocombustibil si autoturisme electrice, toate pot fi puse in functiune si mai apoi vizualizate la Targ.

Inscrierea pentru EcoLogica a inceput deja, iar firmele doritoare pot cere oferte si se pot informa pe blogul evenimentului www.cluj-ecologica.blogspot.com sau la adresa de e-mail: [email protected].

Targul EcoLogica ii asteapta pe clujenii interesati de protejarea mediului in perioada 10-13 mai, in parcarea Hipermarketului Cora Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Monitorul Events in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca si Hipermarketul Cora Cluj-Napoca.

Parteneri: Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca (CENTI)

Parteneri media: Monitorul de Cluj, Casa Construct, monitorulcj.ro, Radio Zu, www.ecomagazin.rowww.orasulcluj.rowww.baboom.rowww.msdi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.