Targul International RoEnergy se va desfasura la Timisoara in perioada 5-7 noiembrie 2013

0
369
Târgul Interna?ional RoEnergy se va desf??ura la Timi?oara în perioada 5-7 noiembrie 2013
Târgul Internaţional RoEnergy se va desfăşura la Timişoara în perioada 5-7 noiembrie 2013
Targul International RoEnergy se va desfasura la Timisoara in perioada 5-7 noiembrie 2013
Targul International RoEnergy se va desfasura la Timisoara in perioada 5-7 noiembrie 2013

Targul International RoEnergy se va desfasura la Timisoara in perioada 5-7 noiembrie 2013, iar tematica surprinde: biomasa, biogaz, cogenerare, energie solara, PV, eficienta energetica, infrastructura energetica, solutii termice, microhidroenergie, e mobility, si altele.

“Deseurile menajere, deseurile industriale, soarele, apa, vantul reprezinta surse inepuizabile din care se poate obtine energie electrica si termica ori frig. Un consumator de energie poate deveni, in anumite conditii, producator de energie, astfel ca in loc de pierderi, acesta va inregistra castiguri. Participati la a IV-a a Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy Timisoara, si aflati cat costa implementarea unor astfel de tehnologii”, sustin organizatorii intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei, la RoEnergy Timisoara vizitatorii pot afla, direct de la specialisti, ce tehnologii se potrivesc cel mai bine pe profilul tehnic si financiar al organizatiei sau exploatatiei, in cazul in care sunt fermieri.
Vor participa la eveniment companii cu expertiza si traditie in (Germania, Austria, Cehia, Italia, Romania, etc), care vor explica avantajele producerii de energie din surse regenerabile..
In data de 5 noiembrie 2013 va avea loc Conferinta Energia solara in Romania, “Prezent si viitor in Energia solara”, editia a IV-a, sectiuni: Cata energie poate produce un acoperis, Proiecte fotovoltaice, dificultati si provocari, Eficienta energetica, iar 6 noiembrie 2013 va avea loc o alta conferinta – Bioenergia in Romania: “Bioenergie (biomasa, biogaz, cogenerare) in ferme si fabrici, intre realitati si oportunitati”, organizata in parteneriat cu Asociatia Romana Biomasa si Biogaz (ARBIO).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.