Targul mintilor deschise, V for VERDE

Targul mintilor deschise, V for VERDE
Targul mintilor deschise, V for VERDE

Pe 28 – 29 septembrie 2013 intre orele 11:00 si 20:00, a doua editie V for VERDE transforma pentru doua zile Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr 46) in locul de intalnire al comunitatii sufletelor verzi. Targul mintilor deschise e manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

V for VERDE e targul care te vrea vesel, activ si alert. Ateliere de gatit, retete raw-vegane, degustari si vanzari de bunatati bio, o zona de joaca pentru copii si un concurs de frumusete pentru biciclete. Toate se intampla intr-un singur loc pentru ca tu sa te bucuri de o viata frumoasa alaturi de familie si prieteni:

Pentru maini – demonstratii de gatit, ateliere de gatit raw, atelier de reciclare creativa

Pentru gust – bunatati traditionale, ciocolata cruda, dulciuri de casa, briose, produse raw, retete dulci, sarate sau picante, condimente

Pentru trup – cosmetice bio si organice, suplimente nutritive, workshop de medicina naturista

Pentru minte – zona de parenting si consiliere personala

Pentru trup – green chic fashion, accesorii handmade

Pentru ochi – obiecte de decor din materiale reciclate si alternative

Pentru joaca – spatiu de joaca amenajat cu nisip si jucarii de lemn

Pentru ca se poarta VERDE, Nalia Varam a creat special pentru targul V for VERDE o colectie capsula de incaltaminte cu tematica “100 shades of green”, iar o selectie speciala de haine preloved Radical Chic astepta cuminte la unul din standurile green chic fashion.

Printre invitatii speciali se numara Olivia Steer, o adepta a regimului raw-vegan, si Ambasadorul Jamie Oliver in Romania, care ne da sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

Pentru ca o desemnam bicicleta – mijlocul V for VERDE de transport ii desemnam o zona de mix&mingle doar pentru ea. Funde, flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti, orice este permis pentru a-ti face bicicleta sa radieze de frumusete in cadrul concursului de frumusete pentru biciclete. Cea mai frumoasa si talentata bicicleta va primi, pe langa admiratia publicului, un premiu special din partea Biciclete Pegas.

A doua editie V for VERDE isi asteapta vizitatorii in weekendul 28-29 la Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr 46). Intrarea se face pe baza biletului de intrare in valoare de 10 lei. Detalii apetisante despre cum sa te bucuri de viata pe www.vforverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *