Telefoanele mobile ecologice

0
339

mobil ecoIntr-o era a tehnologiei, din ce in ce mai multi producatori de sisteme de ultima generatie, aleg sa isi promoveze brandul si prin produse ecologice, care imbina foarte bine utilul cu placutul si deasemenea au scopul de a salva planeta.
Companiile Nokia si Samsung sunt doi dintre producatorii de telefoane mobile facute din materiale reciclabile. Telefoanele ecologice cu design placut, dimensiuni reduse si foarte usoare, reprezinta o strategie de marketing pentru producatorii de telefoane mobile.
Compania sud-coreeana Samsung este prima care va lansa pe piata primul telefon mobil ecologic, fabricat din bio-plastic si materiale extrase din plante( porumb).Telefonul se va numi Samsung E200 Eco si va fi cu siguranta un must-have al momentului. Producatorii acestuia s-au gandit chiar si la modul de ambalare al acestuia, fiind livrat intr-o cutie din hartie ecologica.
Nokia este cel de-al doilea producator care lanseaza pe piata telefoane ecologice. 3110 Evolve este un telefon cu un design atragator de tip candy bar(mai putin de un cm grosime) care incanta prin performanta sa.Telefonul este dotat cu MP3 player, conectivitate Bluetooth, card de memorie, radio FM si sistem de oprire a acumulatorului cand bateria s-a incarcat complet. Producatorul finlandez intentioaneaza sa produca si altfel de modele pentru telefoane ecologice, la fel de atragatoare si performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.