Telefon mobil „Barbie” cu substante cancerigene

0
347

Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Vaslui a retras de pe piata, in ultimele zile, 56 de reviste cu jucarii, dintr-un total de 169 distribuite chioscurilor de ziare.

Telefonul mobil oferit impreuna cu revista „Barbie Special”, nr. 2/2007, are in compozitie o substanta cancerigena, periculoasa pentru organismul uman. Toti consumatorii care au achizitionat revista pot returna jucaria la Editura Egmont Romania prin posta, iar pentru detalii pot apela numarul 021-311.40.35.

Alte articole scrise de acelasi autor:Ecoturismul autohton nu inspira incredere europenilor Peste 12.000 de persoane, infectate cu HIV Pensiile, distribuite in avans Taranul roman vine la Targ in BucurestiAvertizare cod galben pentru sapte judeteInchirierea lui Mos Craciun este costisitoare Revin Trenurile Zapezii Sensuri unice pe mai multe strazi Studentii galateni risca sa ramana fara cantina din campus”Revelionul pensionarilor”, la Petrosani si Baia Mare Nor de fum, menit sa atraga atentia asupra poluarii Controale in statiunile de iarna Primaria Sectorului 1 va contracta servicii de salubrizare de peste 500 milioane de euro Masinile RATB, preferate de hotii de buzunare

Sursa: ROL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.