Telefonul verde antibraconaj lansat de Nemirschi, transformat in loc de injurat autoritatile

Guvernatorul Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, Grigore Baboianu, a declarat astazi, la Tulcea, ca linia telefonica gratuita pusa la dispozitie de Ministerul Mediului pentru anuntarea cazurilor de braconaj a fost folosita de cetateni a-si spune nemultumirile sau pentru a injura autoritatile.delta dunarii

“Informatii despre comiterea unor fapte de braconaj nu am primit. In schimb am primit telefoane cu vorbe de duh in cel mai pur stil romanesc. Au mai fost semnalate situatii de ordin general, cum ar fi curatenia in Delta Dunarii. Dansii nu realizeaza faptul ca acest telefon il platesc din banii lor, chiar daca apelul este gratuit. Ministerul a platit niste bani ca sa-l puna in functiune si sa-l mentina. Dar este greu sa educi omul si sa-i aprinzi simtul civic. Oamenii au folosit la telefon expresii mai mult sau mai putin academice, ca sa nu spun altfel. Limbajul colorat nu poate fi reprodus. Au mai fost si cazuri din categoria persoanelor care atunci cand afla despre un telefon gratuit, isi povestesc nemultumirile si dramele personale in relatiile private sau cu autoritatile “, a declarat Grigore Baboianu, guvernatorul RBDD.

Baboianu a spus ca. pe viitor, din cauza unor disfunctii tehnice, Ministerul Mediului va schimba numarul liniei telefonice gratuite.

Telefonul verde al Ministerului Mediului pus la dispozitie pentru semnalarea faptelor antibraconaj a fost lansat de ministrul Nicolae Nemirschi, la 29 iunie, cu prilejul Zilei Dunarii si a Deltei.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente