Timisoara ecologica

0
275
Timisoara ecologica
Timisoara ecologica

Timisorenii care doresc sa scape de aparatele electrocasnice uzate sau stricate o pot face saptamana aceasta chiar de acasa, printr-un simplu telefon catre operatorul de salubritate. In plus, in oras sunt amplasate 18 puncte de colectare a deseurilor electrocasnice. Doar provizorii, deoarece se defasoara campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”.

Deseurile electrice mai mici, cum sunt bateriile sau un mixer, le puteti abandona in 18 locuri special amenajate din Timisoara.
Timisorenii care au de aruncat aparatura electrocasnica trebuie sa se grabeasca. O mare problema cu care se confrunta cetatenii este ca in oras exista doar 3 puncte de colectare a deseurilor electrice, iar cei care nu locuiesc in apropierea lor, prefera sa le arunce in locuri neamenajate decat sa parcurga distanta pana la containerul destinat colectarii.

Normativele Uniunii Europene stipuleaza ca in tara noastra, autoritatile ar trebuie sa colecteze peste 100 de mii de tone de deseuri electrocasnice anual pe care mai apoi sa le recicleze. Pana acum, in cadrul acestei camanii au strans doar 150 de tone de deseuri din peste 100 de localitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.