Timp liber de calitate: patru ore pe bicicleta printre dealuri inverzite, la Timisoara

0
386
Timp liber de calitate: patru ore pe bicicletă printre dealuri înverzite, la Timişoara
Timp liber de calitate: patru ore pe bicicleta printre dealuri inverzite, la Timisoara

Timisorenii pedaleaza cu spor. Pentru ca in oras inca nu au suficiente piste pentru biciclete, ies la plimbare in judet.

Duminica, banatenii sunt invitati la o plimbare cu bicicleta cale de 29 de kilometri. “Tura biciclista” are loc pe coclauri, afara din oras, prin satele apropiate: Utvin – Sanmihaiu Roman – Sacalaz – Timisoara. Pedalarea duminicala este organizata de miscarea „Verde pentru Biciclete”.
“Tura este accesibila tuturor categoriilor de varsta. In timpul cursei, vom face popasuri de regrupare precum si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz”, au declarat organizatorii.

Punctul de intalnire pentru plecarea in cursa este Casa “Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalatiunii), la ora 9,00.
Organizatorii mai recomanda participarea indeosebi cu bicicleta de tip mountain-bike si purtarea castii de protectie si a vestei reflectorizante. Participarea este gratuita. Timisorenii pot afla detalii despre excursie la numarul de telefon: 0722 550 897, persoana de contact: Gratian Bolog, coordonator tura.
Turele cicliste banatene au devenit traditionale in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele trasee de acest gen avand loc in 2009. “Scopul nostru este de a incuraja miscarea in aer liber, de face cunoscute imprejurimile verzi ale Timisoarei si de a petrece timp de calitate, bucurandu-ne de natura si de o plimbare pe bicicleta”, explica Bolog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.