TIMP LIBER: Elefantii fac show pentru micii spectatori

0
263

O familie de germani, croati, romani s-a adunat sub un cort. Pana luni, amatorii de circ sunt invitati pe strandul Neptun, acolo unde Circul International Gartner isi va derula spectacolele.show elefanti

Dupa ce au cutreierat Norvegia cu re-pre-zentatiile lor, artistii s-au apucat de treaba si in Ro-mania. Marele turneu a de-butat in luna martie, la Baia Mare, apoi au fost luate pe rand toate orasele mari din Ardeal.
Pana luni, acestia isi vor face de lucru si la Arad. „Circul international Gartner face senzatie oriunde s-ar duce, dar copiii sunt cei care se aleg cu o experienta de neuitat si au ce povesti mai tarziu. Mai ales ca au sansa ca in pauza spectacolului sa se urce pe ponei si elefanti si, de asemenea, sa faca poze cu ei. Este pentru prima data cand poposim la Arad si sper sa fie o experienta placuta. In cadrul spectacolului va fi si un numar surpriza”, a spus Tony Walter, administratorul circului.

Spectacole zilnice
Cei mici si cei mari sunt invitati la reprezentatiile circului in fiecare seara, de la ora 19.30, iar sambata si duminica, de la ora 17.00 si 19.30.
Pentru a le vedea show-ul de doua ore si jumatate, aradenii vor trebui sa scoata din buzunar cate 20 lei, respectiv costul biletului pentru copii, sau 30 lei, tariful pentru adulti.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.