Tinerii liberali din mangalia au plantat copaci

Tinerii liberali din mangalia au plantat copaci
Tinerii liberali din mangalia au plantat copaci

Tinerii liberali din Mangalia au organizat duminica, 22 martie, o actiune de plantare de copaci, la care a participat si presedintele organizatiei PNL Mangalia, primarul Radu Cristian. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei internationale a Padurilor, precum si Zilei mondiale a Apei, sarbatorite in perioada 21-22 martie.

Cele aproximativ 200 de persoane prezente au plantat aproape 200 de mesteceni albi in doua zone aflate la intrarea in municipiul Mangalia. „La eveniment au venit parinti cu copii, bunici cu nepoti, astfel ca fiecare copac plantat sa simbolizeze mostenirea lasata de la o generatie la alta”, a explicat Lucian Nichita, vicepresedinte al organizatiei judetene de tineret a PNL si unul dintre organizatori. Tinerii liberali din Mangalia spera ca astfel de actiuni civice sa-si gaseasca ecou la nivelul comunitatii, cu scopul dezvoltarii suprafetelor de spatii verzi si implementarii unor proiecte menite sa ajute la modernizarea localitatii.

La randul sau, presedintele PNL Mangalia, primarul Radu Cristian, a declarat ca incurajeaza pe toti cei care au astfel de initiative, in concordanta cu obiectivele administratiei locale. „Apreciez ca la actiune au venit foarte multi copii, ceea ce arata ca sunt preocupati de viitorul Mangaliei. Tanara generatie si o noua mentalitate civica reprezinta garantia transformarii europene a orasului nostru”, a completat Radu Cristian.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente