Tiriac acuzat ca a defrisat ilegal 1,6 hectare de teren

Tiriac acuzat ca a defrisat ilegal 1,6 hectare de teren
Tiriac acuzat ca a defrisat ilegal 1,6 hectare de teren

Asociatia Salvati Bucurestiul acuza ca pe terenul de langa Parcul Operei s-a facut defrisare ilegala si ca pe cei 1,6 hectare de teren urmeaza a fi construit un hotel si o sala de sport. Primarul Sorin Oprescu sustine ca Ion Tiriac a igienizat zona si nu a defrisat copaci.

Primarul general Sorin Oprescu spune ca Primaria Generala a aprobat un Proiect de refacere a Clubului de Tenis Bucuresti si ca a discutat cu Ion Tiriac sa nu taie copacii de acolo.

“Autorizarea data de Primaria Municipiului Bucuresti este de refacere a Clubului de Tenis Bucuresti, respectiv igienizarea zonelor respective si de curatire a tufisurilor pentru refacerea acelui club de tenis al Bucurestiului care a functionat odata acolo”, a spus Sorin Oprescu, potrivit Realitatea TV.

Asociatia Salvati Bucurestiul a transmis marti un comunicat de presa, prin care acuza Federatia Romana de Fotbal ca a defrisat o treime din Parcul Operei.
Federatia Romana de Tenis a obtinut, la sfarsitul lunii aprilie, autorizatia de constructie a Clubului de Tenis Doherty, fostul Tenis Club Bucuresti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,330FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente