Tone de gunoaie deversate la intrarea in oras

0
325

Zona de la intrarea in oras dinspre Galati pe soseaua Dig se acopera pe zi ce trece de gunoaiele deversate in zona de braileni iresponsabili. Fie ca e vorba de deseuri provenite din constructii, fie ca este gunoi menajer, gramezile se acumuleaza de la o zi la alta spre disperarea locuitorilor din zona. Concret, proprietarii caselor de pe strada Viilor din cartierul Brailita au reclamat faptul ca zona din fata curtilor se acopera cu gunoi adus peste noapte cu masini si carute si ca daca fenomenul nu este contracarat de autoritati risca sa se revina la situatia dezolanta in care intrarea in municipiu va fi acoperita de gunoaie.

Contactat de reporterii „Obiectiv”, viceprimarul Lucian Tilea, cel care are in competenta sectorul salubrizare, s-a aratat interesat de reclamatie si a declarat ca va verifica cele semnalate de locuitorii din zona. „Zona respectiva, mai precis toate zonele aflate la intrarea in oras pe soseaua dig, a mai fost o data curatata pe cheltuiala Primariei, ba chiar s-au instalat puncte de paza de la Politia Comunitara pentru a-i impiedica pe cei fara spirit civic sa mai arunce acolo gunoiul. Voi verifica situatia actuala a zonei”, a promis Tilea.

Potrivit unor statistici ale Primariei, numai anul trecut municipalitatea a alocat peste 350.000 lei noi (3,5 miliarde de lei vechi), pentru ridicarea a peste 3.500 tone de deseuri din asa-numitele halde neautorizate.

Srsa: Obiectiv Vocea Brailei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.