Trei argeseni sunt cercetati pentru braconaj dupa ce au impuscat o capra neagra

0
343

Trei argeseni sunt cercetati penal pentru braconaj si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce, vineri seara, au participat la o vanatoare neautorizata, iar unul dintre ei a impuscat o capra neagra.
capra neagra
Paznicii de vanatoare de pe fondul 23 Dragoslavele au sesizat politia ca in zona are loc o vanatoare ilegala si, in urma verificarilor, au fost identificati doi barbati din Campulung, care aveau asupra lor un ied de capra neagra. Cei doi aveau doua arme de vanatoare si mai multe cartuse.

La audieri, vanatorii neautorizati au povestit ca iedul a fost impuscat de un al treilea barbat, din comuna Dragoslavele, care a folosit o arma tip carabina si care, profitand de intuneric si de ninsoare, a reusit sa-si piarda urma. Armele gasite asupra celor doi au fost confiscate, iar iedul impuscat a fost predat administratorului fondului de vanatoare.

Politistii serviciului arme, explozivi si substante toxice (AEST) au continuat, sambata, verificarile si l-au prins pe cel de-al treilea barbat implicat in braconajul exemplarului de capra neagra. Pe numele celor trei s-au intocmit dosare penale pentru braconaj si pentru infractiunea de nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.