Tulcea: Delta Dunarii, pe YouTube si Facebook

Tulcea: Delta Dunarii, pe YouTube si Facebook
Tulcea: Delta Dunarii, pe YouTube si Facebook

Acestea sunt doar doua dintre solutiile de comunicare alese de partenerii in proiectul Danube Parks, care isi propune dezvoltarea si implementarea de strategii transnationale pentru conservarea patrimoniului natural al Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a inceput implementarea acestui proiect in toamna anului 2009 si va continua investitiile pana in anul 2012. Factori de decizie din opt state sunt implicate in acest proiect care isi propune pastrarea frumusetilor Deltei.

Proiectul a obtinut finantare prin Programul de Cooperare Transnationala Europa de Sud-Est (SEE) care, pe 10 noiembrie 2010 la Budapesta, a organizat prin Secretariatul Tehnic Comun o intalnire dedicata comunicarii in cadrul proiectelor aflate in implementare. Danube Parks s-a numarat printre cele patru proiecte invitate sa-si prezinte realizarile in domeniul comunicarii.

“Proiectul a fost evidentiat ca exemplu de bune practici prin doua mentionari: o data pentru folosirea unor instrumente inovatoare de comunicare, cum ar fi Facebook si YouTube, si a doua oara pentru calitatea site-ului http://www.danubeparks.org/”, spune Liliana Ivancenco, din cadrul ARBDD.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente