TVR 3 va promova “ruralul agricol, cultural si turistic”

0
394
TVR 3 va promova “ruralul agricol, cultural şi turistic”
TVR 3 va promova “ruralul agricol, cultural si turistic”
TVR 3 va promova “ruralul agricol, cultural si turistic”

Televiziunea Romana vrea sa elaboreze un “nou concept pentru TVR 3, care sa devina o expresie a mediului rural“, dupa cum a declarat Claudiu Saftoiu, Presedintele-Director General al TVR, astazi, la semnarea unui protocol de cooperare cu Ministerul Agriculturii.

„Vrem sa punem accent pe elaborarea unui nou concept pentru TVR 3, care sa devina o expresie a mediului rural, a conservarii spatiului cultural, traditional, etnografic, dar si de actualitate si de societate rurala”, a spus Claudiu Saftoiu, PDG al TVR”, potrivit unui comunicat de presa al televiziunii publice.

Semnarea protocolului de catre Claudiu Saftoiu, Presedintele-Director General al TVR, si Daniel Constantin (Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale) a avut loc in cadrul Targului International de Produse si Echipamente pentru Agricultura, INDAGRA 2013.

Care este scopul acestui protocol?

Claudiu Saftoiu, PDG al TVR:

„Prin colaborarea cu MADR ( Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale) ne propunem informarea publicului, in special din zonele rurale, punand in valoare potentialul urias pe care il au studiourile teritoriale TVR in comunitatile locale.”

Protocol semnat intre Televiziunea Romana si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale urmareste “derularea de proiecte comune, prin realizarea unor emisiuni si evenimente in parteneriat“, dupa cum se mai arata in comunicatul de presa.

“Scopul comun al acestui protocol este informarea societatii romanesti, in ansamblu, dar cu preponderenta a comunitatilor rurale si a comunitatilor locale mici si mijlocii. Conform protocolului, TVR va transmite programe de televiziune ce au ca scop cunoasterea si informarea comunitatilor locale, a zonei rurale si a publicului interesat in scopul dezvoltarii acestor comunitati, comunicarea politicilor nationale si europene din domeniul agricol, dialogul cu fermierii, dar si cu oamenii care desfasoara activitati in sectoarele conexe”, se mai arata in comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.