Un adevar incomod, cartea lui Al Gore in librariile romanesti

Editura RAO a adus in Romania „Un adevar incomod” , cartea lui Al Gore care a stat la baza realizarii cunoscutului documentar „An Inconvenient Truth”, premiat anul acesta cu Oscarul pentru cel mai bun film documentar.

„Desi criza mediului cu care ne confruntam poate sa para un proces care se desfasoara lent, dar in realitate el se dezvolta rapid si a ajuns o adevarata amenintare la scara planetara. Incalzirea globala nu este doar o problema a oamenilor de stiinta sau o chestiune politica, ci una morala”, a declarat lorentina Teodorescu, PR editura RAO.

Criticii spun ca „Un adevar incomod” aduce in atentie argumentul convingator al lui Gore ca trebuie sa actionam acum pentru a salva Pamantul. Fiecare dintre noi poate sa isi schimbe modul de viata si sa devina parte a solutiei. „Un adevar incomod” este este un semnal de alarma care trece dincolo de mituri si idei preconcepute, pentru a transmite mesajul ca incalzirea globala este un pericol prezent si real. Cartea lu Al Gore, care are 326 de pagini si costa 66 lei este disponibila deja in librariile din tara.

Sursa: Green Report

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *