Un iesean rasturnat basculanta cu gunoi pe trotuar

0
417
Un iesean rasturnat basculanta cu gunoi pe trotuar
Un iesean rasturnat basculanta cu gunoi pe trotuar

Un iesean care a vrut sa scape de o gramada mare de gunoi nu s-a sinchisit sa transporte deseurile la groapa de depozitare a deseurilor. Aflat in zona Moara de Foc, cetateanul, in varsta de 36 de ani, a oprit masina in care transporta o cantitate semnificativa de pamant si a varsat-o in mijlocul drumului.

„Politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona Pacurari s-au sesizat cu privire la o persoana care depozita pamant pe trotuarul aferent strazii Octav Bancila, pe care l-a transportat cu un autovehicul. Lucratorii institutiei noastre au procedat la legitimarea acesteia, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numeste D.P., de 36 ani, domiciliata in municipiul Iasi. Avand in vedere faptul ca una dintre prioritatile institutiei noastre constituie mentinerea curateniei in municipiul Iasi, politistii locali actioneaza cu prioritate pentru identificarea persoanelor care nu respecta prevederile legale privind depozitarea deseurilor”, a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale. Ieseanul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 360 lei.

Pentru nerespectarea normelor de curatenie, de la inceputul anului, politistii locali au aplicat peste 200 de sanctiuni contraventionale, cu valori cuprinse intre 360 si 2.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.