Un leopard de la Gradina Zoologica din Targu Mures, la un pas sa scape!

0
486

S-au scurs secunde de groaza la Gradina Zoologica din Targu Mures, unde un leopard, mai curios din fire, a reusit sa-si faca loc prin gardul de sarma care ii acoperea cusca.
leopard
Cativa dintre vizitatori au vazut animalul cocotat pe acoperisul tarcului si au dat alarma. Printre vizitatorii aflati pe aleile gradinii zoologice se aflau si doi tineri care isi plimbau copilul. Disperati, oamenii i-au anuntat pe angajatii din apropiere de pericol, iar acestia au tranchilizat felina de urgenta.

Leopardul, in varsta de sapte ani, a ajuns la Gradina Zoologica din Targu Mures in urma cu doua luni. A fost adus din Ungaria si a fost tinut intr-o boxa speciala, pentru acomodare. Marti, ingrijitorii l-au lasat sa iasa intr-o cusca mare, amenajata afara.

Felina a fost prinsa si va fi tinuta in urmatoarele zile intr-o boxa speciala, dupa care va fi mutata inapoi in cusca din care a incercat sa scape.

Nu este prima data cand un animal reuseste sa scape din tarcul in care era tinut. Anul trecut, la Gradina Zoologica din Bucuresti, o pantera a fost omorata de paznici, in incercarea de a o imobiliza.

Sursa: PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.