Un pui de zimbru s-a nascut recent la rezervatia din Neamt

Parcul de zimbri din jude?ul Neam? s-a m?rit cu un nou membru
Parcul de zimbri din judetul Neamt s-a marit cu un nou membru
Parcul de zimbri din judetul Neamt s-a marit cu un nou membru

Puiul de zimbru a fost descoperit acum cateva zile de ingrijitorii Rezervatiei. Inca nu au reusit sa se apropie de el, dar estimeaza ca are o saptamana si e femela. Puiul a fost admirat si de elevii din comuna Vanatori, care obisnuiesc sa faca orele de stiinta in natura.

Parcul de zimbri din judetul Neamt s-a marit cu un nou membru. E vorba despre un pui de o saptamana, nascut in rezervatia din localitatea Vanatori. Odata cu nasterea lui, numarul de zimbri crescuti in semilibertate, in rezervatie, a ajuns la 21. Puiul a devenit deja atractia locului.Puiul de zimbru a fost descoperit acum cateva zile de ingrijitorii Rezervatiei. Inca nu au reusit sa se apropie de el, dar estimeaza ca are o saptamana si e femela. Puiul a fost admirat si de elevii din comuna Vanatori, care obisnuiesc sa faca orele de stiinta in natura.

Nasterea puiului, acum in prag de iarna, demonstreaza ca membrii turmei s-au adaptat la conditiile din rezervatie.

Rezervatia din Neamt este una dintre cele patru existente la noi in tara. Aici locuiesc in semilibertate 21 de zimbri. Dupa perioada de aclimatizare, acestia vor eliberati in salbaticie, acolo unde traiesc deja 11 exemplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *