Un roman din Spania ingrijeste cai de zeci de mii de euro

0
245

Bucuresteanul Iulian Gavrila lucreaza de sapte ani la Centrul Hipic Lydia din localitatea Castellon. Chiar daca, de mic, a crescut la oras, barbatul iubeste caii si nu i se pare rusinos sa curete in urma lor.ingrijeste cai

Langa orasul spaniol Castellon, pe un drum de tara care serpuieste intr-un peisaj salbatic, plin de verdeata, se ajunge la Centrul Hipic Lydia. Prima constructie care ii apare vizitatorului este un restaurant din lemn, apoi se vad grajdurile si hipodromul. Centrul hipic este plin, unii dintre clienti au venit la cursuri de calarie, iar altii se antreneaza cu proprii lor cai.

Langa grajduri se afla Iulian Gavrila (38 de ani), originar din Bucuresti, romanul pe care toti il cunosc si-l indragesc. El are grija de acest complex. In curand, va implini sapte ani de cand lucreaza la centrul hipic. „Cand am venit prima data in Spania, m-am oprit la Madrid, la un prieten. Cum lucrurile nu mi-au mers prea bine, am plecat la Castellon”, spune barbatul.

Dupa cum povesteste Iulian, au urmat cateva luni de munca in constructii. Pentru ca nu avea permis de munca insa, a fost nevoit sa renunte, nemaigasind de lucru la negru. Cum romanul era convins ca se descurca in orice imprejurari, a inceput sa caute altceva. Intr-un final, unul dintre prietenii sai i-a dat o veste buna. Foarte aproape de Castellon, cineva care avea o ferma de cai cauta un zugrav pentru o lucrare.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.