Va invitam la workshop in Delta Dunarii

0
475
Va invitam la workshop in Delta Dunarii
Va invitam la workshop in Delta Dunarii

Timpul trece repede si noi ne apropiem de un nou workshop de fotografie. Acesta va fi, fara indoiala, unul dintre cele mai interesante pe care le-am organizat pana acum. Locul de desfasurare va fi Delta Dunarii.

Acest workshop va fi special in foarte multe privinte. In primul rand, se va desfasura in cadrul natural minunat oferit de canalele Deltei. Acolo vom avea ocazia sa surprindem aspecte spectaculoase din viata acestui paradis al naturii: pasari, lacuri, ostroave, indeletnicirile specifice.

Insa inainte de a porni la fotografiat, vom asigura participantilor bagajul de cunostinte necesar. Astfel, in dimineata zilei de 25 Iunie va avea loc un curs teoretic, in care le vom explica participantilor care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stie inainte de a porni intr-un tur foto pe canalele Deltei. Cursul va aborda atat subiecte tehnice, cat si artistice. Ne vom ocupa de bagajul de cunostinte tehnice, deoarece arta fotografica nu inseamna foarte mult daca nu stapanim aparatura.

Dupa ce toate notiunile tehnice vor fi clare, vom putea aborda aspectele artistice ale turului foto. Vom exemplifica subiectele care pot fi abordate in cadrul acestui tur. Fiecare domeniu va beneficia de exemple foto si de descrierea metodelor pur tehnice prin care se pot obtine cele mai bune imagini. Va vom invata care sunt cle mai bune accesorii pentru fiecare situatie in parte, iar daca nu dispuneti de acestea, va vom arata cum puteti obtine cele mai bune rezultate cu ceea ce aveti.

Dupa masa de pranz, vom porni la plimbare in jurul satului. Aici vom avea ocazia sa cimentam notiunile teoretice acumulate la curs si sa incercam lucruri noi. Locul ofera o multime de oportunitati, pe care le vom imortaliza impreuna. Voi fi alaturi de fiecare participant, pentru a ma asigura de faptul ca toti cei care ni se vor alatura vor gasi cele mai bune modalitati de exprimare.
Apoi, dupa cina vom avea timp pentru discutii. Voi raspunde tuturor intrebarilor si ma voi asigura de faptul ca toti participantii sunt pregatiti pentru ziua urmatoare.

Sambata ne vom imbarca pe vaporase, dis de dimineata. Astfel, vom avea ocazia sa surprindem rasaritul Soarelui de pe ape. Sunt convins ca fiecare dintre participanti se va bucura de aceasta oportunitate. Vaporasul ne va plimba pe canalele Deltei pe tot parcursul zilei, deci asigurati-va ca aveti suficiente baterii si carduri de memorie! Va fi o zi de fotografie si de creatie si nu ne vom opri decat pentru pauzele de masa.

In cursul serii vom avea ocazia sa asistam la spectacolul oferit de apus. Vom avea ocazia sa surprindem culorile acestui moment al zilei de acolo de unde se vad cel mai bine: de pe apa. Desi in conceptia unora, fotografia de rasarit este similara cu cea de apus, lucrurile nu stau tocmai asa. Insa vom fi acolo si vom proba acest lucru.

Duminica, cei care vor dori vor putea sa ni se alature pentru un tur in imprejurimi. Vom imortaliza viata limprejurimilor in lumina rasaritului. nu va fi doar o plimbare de dimineata, ci si o buna ocazie de a invata sa intelegem si sa capturam lumina deseori dificila a primelor ore ale diminetii.
Dupa aceasta plimbare, sunt convins ca micul dejun va fi foarte apreciat. Insa nu ne vom opri aici, ci vom continua cu o sesiune in care vom viziona fotografiile obsinute de participanti. Acestea vor fi comentate si apreciate obiectiv iar acolo unde este nevoie, autorii vor primi sugestii pentru imbunatatirea calitatii si a efectului artistic.

Vom exersa impreuna tehnici de prelucrare a imaginilor. Acestea nu trebuie neglijate, deoarece post procesarea contribuie la obtinerea unui rezultat foarte bun.
Acest workshop a fost initiat pentru a raspunde dorintelor celor care iubesc natura. Suntem convinsi ca fotografiile obsinute vor fi pe masura asteptarilor.

Va asteptam sa accesati linkul cu informatiile despre acest workshop. Aici veti putea afla mai multe detalii si cum se fac inscrierile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.