Vanatoare de comori si actiuni de ecologizare la Centrul Ratiu din Turda

Vanatoare de comori si actiuni de ecologizare la Centrul Ratiu din Turda

Fundatia Ratiu pentru Democratie desfasoara prin intermediul Centrului de Voluntariat „Ion Ratiu”, in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, o serie de activitati adresate comunitatii locale.

Ieri a fost marcat inceputul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, prin organizarea mai multor activitati indoor si outdoor de promovare a voluntariatului. Maine va fi organizata o dezbatere in colaborare cu Clubul de Debate „Ion Ratiu” a carei tema va fi „Acest parlament ar conditiona absolvirea studiilor liceale de efectuarea unui stagiu de voluntariat”. Manifestarile vor continua cu concursul pentru liceeni „Vanatoarea de comori”, prin care tinerii participanti vor avea oportunitatea sa-si dovedeasca cunostintele despre obiectivele importante din Turda.
Vineri, 13 mai, la sediul CRD se va organiza o „Biblioteca Vie”, activitate care promoveaza diversitatea in societatile plurale. Evenimentul va avea loc seara, de la ora 18.00.
In weekend se vor defasura mai multe activitati in aer liber, inclusiv realizarea si montarea de casute pentru pasari si curatarea unor trasee turistice din zona Cheilor Turzii.
Misiunea Centrului de Voluntariat „Ion Ratiu” este aceea de a promova importanta si puterea voluntariatului in Turda si de a asista voluntarii in construirea unui angajament pe termen lung in serviciul comunitatii.
Saptamana Nationala a Voluntariatului se desfasoara in perioada 9-15 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *